Feu el comentari d'una notícia referent al Banc Central Europeu (BCE):


IMG_d.JPG


Fa referència a una mesura que ha pres el BCE, en la que es pretèn retirar els bitllets de 500€ ja que són un dels factors que estimulen a l'economia sumergida i a la delinqüència. Aquesta mesura es va implantar el 2014, però el 2018 serà quan s'aniràn retirant aquests bitllets, tot i que la seva validesa legal com a moneda de canvi continuarà.


Observeu el vídeo següent i comenteu la informació que transmet:

Parla sobre l'Euro (€), la moneda comú d'Europa.La zona Euro està formada per 17 països, una de les avantatges és que no és necessari canviar diners per viatjar dins la zona euro, puix que tots els bitllets i monedes d'€ tenen vigència legal en aquests països, també és més fàcil comparar preus entre els països.
Pel canvi de moneda el 2002 va ser necessari produïr 14.900 millons de billets i 52 mil millons de monedes ( fabricades a partir de 250 mil tonelades de metal per acunyar-les). Tot i que és difícil que assumeixi la mateixa qualitat i característiques dels bitllets fabricats pel BCE, hi ha ocasions que és present la falsificació d'aquests, però la probabilitat que recaigui a les teves mans és molt baixa degut a que es fabriquen més de 14 milions autèntics.


BEFUNKYEUROZONA

BCE_sedel_efe_060613.jpg

BANC CENTRAL EUROPEU

Central-Europelo-BCE-FrAncfort-Alemania_LPRIMA20150305_0101_27.jpg